Sunday, March 21, 2010

20.3.2010 : Burung Ciak Ciak

Veyrone melatu Norco tanpa batasan kemanusiaan, asyik dgn keempukannya. Sabtu 20.3.2010 adalah hari yg sangat dinantikan oleh Doha dan Veyrone umpama Uda dan Dara yg menantikan jawapan "sah" dan bersedia mengomoli bike park ini berulang kali.


Doha dok cucok Veyrone buat finance 20tahun dgn bank +_*&@#, sebulan RM 60+ja. Gerek dah relai utang tak habih lagi. Doha layan DH ja disebabkan kerosakan teknikal pada kasutnya maka jadilah dia seperti burung kiwi manakala Veyrone gila terbang bak burung Ciak Ciak.
Jamal juga mai dgn membawa generasi selepasnya. Jamal berulang kali menolak racun yang saya cuba berikan kepadanya walaupun pelawaan saya itu berhemah. Jamal hanya melihat rakan rakan lain melanggah racun dengan senyuman.
Wan Blitz pula seperti Don Juan dah berapa banyak frame telah dinodainya, pakai 2-3 kali dah nak tukar baru. Terbaru Scott Nitrous 20 dia baru pakai sekali kat Bukit Cermin dah nak jual. Ambik Makulu atau Kalula baru hulala.
Wadus sedaps sungguhs. Budak kat belakang tu baru beli Kona xc bike perasan lepas ni kena racun jenuhla pak dia. Tapi takpa, pak dia pun sama naik jugak boleh share.

video